Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://synge.almater.no

Denne nettressursen er utviklet av:

Almater forlag as
Org.nr. NO975368521MVA

Sinsenveien 4
0572 OSLO

post@almater.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Denne nettressursen benytter ikke kommentar-funksjon. 

Media

Det er ikke mulig å laste opp bilder til nettstedet.

Kontaktskjemaer

Ingen kontaktskjemaer eksisterer på denne nettressursen.

Informasjonskapsler

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold som f.eks. videoer, som er hostet hos vimeo.com på privat, lukket konto. Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Analyse

Det er ingen sporingsverktøy tilknyttet dette nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Opplysninger om bruker-profil du oppretter for å logge inn på dette nettstedet behandles av Feide/Uninett og vil ikke bli delt med noen.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst. Kontakt Uninett for mer info om hvordan Feide behandler brukerdata.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene som finnes på deg. Dette omfatter all data du har gitt Feide/Uninett. Du kan også be de omå slette alle personopplysninger som finnes på deg. Dette omfatter ikke opplysninger som er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Vi sender ingen opplysninger om deg til tredjepart eller andre.

Skip to content